Новини сайту

08.03.2024  Дівчатка зі святом!🤗🌺🥂🎂❤️🇺🇦

Вітаю всіх дівчаток з 8 Березня, бажаю здоров'я, мирного неба.


08.02.2024  Безкоштовне розміщення оголошень

У нас гарна новина для власників нерухомості. Безкоштовне розміщення оголошень про продаж нерухомості, і це доступно на понад 50 рекламних майданчиках.


05.01.2024  Бот пошуку нерухомості Кропивницький

У сучасному світі технології стають все більш доступними та зручними, що дозволяє нам отримувати швидкі та точні результати у багатьох сферах життя. Пошук нерухомості не є виключенням, адже з'явилася прекрасна можливість користуватися мобільними додатками та ботами для зручного та ефективного пошуку житла. Один з таких ботів, що допомагає знайти нерухомість у місті Кропивницький, є Telegram-бот. Цей бот забезпечує користувачів можливістю швидкого та зручного пошуку нерухомості за встано


29.12.2023  Співпраця з нами

Ви маєте власність на квартиру, будинок, комерційне приміщення або офіс і не знаєте, як його ефективно продати чи здати в оренду? Тоді ви потрапили за адресою!Агенція нерухомості 'Купи Дім' у місті Кропивницький пропонує Вам свої послуги і гарантує якісне та оперативне виконання всіх потреб в сфері нерухомості.


09.10.2023  Вітаємо всіх ріелторів зі святом

Вітаємо всіх ріелторів зі святом! Цей день присвячений вам, людям, які знають, що і кожен Будинок має свою душу. Ви допомагаєте знаходити ідеальні місця для життя, де мрії стають реальністю.


У Кропивницькому з’явився новий телеграм-бот, який допомагає в пошуку нерухомості в місті. Цей бот — справжній помічник для тих, хто шукає квартири, будинки або комерційні об’єкти. Шукає і продаж і оренду.

Основна перевага цього бота в тому, що він надає цілковито актуальну інформацію. Всі оголошення в боті завантажуються в реальному часі, тому Ви завжди будете в курсі усіх актуальних пропозицій в місті.

Бот пропонує зручну і просту систему фільтрації, щоб Ви могли швидко знайти потрібний Вам варіант. Ви можете встановити такі критерії як тип нерухомості (квартира, будинок, комерційні приміщення), кількість кімнат, ціновий діапазон, район, площа та багато іншого.  Бот негайно Вам знайде всі актуальні будинки, квартири та комерційні приміщення, а коли в нашу базу нерухомості завантажиться НОВИЙ об’єкт, Розумний БОТ відправить Вам моментально його в телеграмм.

В БОТі Ви можете залишити заявку на допомогу з документами, та по питанням з співпраці і консультант з Вами звяжиться.

19.07.2023  Як продати квартиру ?

1. Оцініть ринкову вартість квартири: Зверніться до досвідченого ріелтора або скористайтеся онлайн-сервісами для визначення ринкової вартості квартири.2. Приберіть та оновіть квартиру: Перш відремонтуйте будь-які пошкодження та приберіть квартиру. Зачаруйте потенційних покупців свіжим дизайном та сучасними меблями.3. Зробіть якісні фотографії: Найміть професійного фотографа, який зробить привабливі фотографії квартири. Вони стануть основним інструментом привертання уваги покупців.4. Рекламу


11.07.2023  Дошка оголошень Кропивницький

Є квартира | Кропивницький


23.06.2023  Експерти з оцінки нерухомості

Отримайте оцінку нерухомості у надійного та об’єктивного професіонала.Що таке оцінка нерухомості? Оцінка нерухомості дає реальну вартість нерухомості на точну дату. Кожна оцінка нерухомості базується на глибокому вивченні власності та її середовища. Це завдання, яке виконує мережа експертів з оцінки нерухомості на місці. Сукупність технічних, нерухомих, економічних і юридичних параметрів дозволяє об'єктивно оцінити ринкову вартість досліджуваного майна відносно місцевого ринку в даний мом


21.03.2023  Допомога з продажем нерухомості

Допоможемо вигідно та швидко продати Вашу нерухомість. Фото, відео, 3D тур та реклама Безкоштовно! (При підписанні ексклюзивного договору з АН Купи Дім).


08.03.2023  Зі святом Вас

Зі святом Весни Вас, наші найкращі дівчатка❤️. Мирного неба, здоров'я, щастя, успіхів уроботі, щедрих клієнтів, легких угод і побільше.)))Святкування Весни - це особливий час, коли кожне дівча відчувається особливою. В усьому світі відзначають цю прекрасну пору року, але ми впевнені, що самі найкращі дівчата тут, поруч з нами.Це свято - це більше, ніж просто цвітіння природи. Це погляди, осміхи, самовираження і неповторність кожної жіночої душі. Кожна з вас - чудов



Коли Ви опублiкували своє оголошення в мережi iнтернет, наш сайт " Купи Дом " збирає всi оголошеня з нерухомостi по Кропивницькому та Кiровоградськiй областi та розмiщає на сторiнках Купи Дом, а також розповсюджує Ваше оголошення, за допомогою XML файлу, по всiй Українi, бiльше як на 50-ти рекламних майданчиках.

Якщо на нашому сайтi Ви знайшли своє оголошення, не переймайтеся, без Вас Вашу нерухомiсть нiхто не продасть, так як Ваш !!! номер телефону зберiгається в нашiй базi. I як тiльки клiєнт нам зателефонує I захоче подивитись нерухомiсть, ми звяжемось тiльки з Вами!!! 

Якщо Ви не хочете, щоб ми рекламували Вашу нерухомiсть, напишiть нам в VIBER на номер 063 65 65 120 i ми його приберемо з сайту.

Останнім часом недостатньо просто додати оголошення на сайті, так як завищені ціни об'єктів збільшують термін продажу об'єкта, тим самим втрачається час продажу, а найчастіше втрачається і цінність об'єкта продажу.

Продаж Квартир Продаж будинкiв Продажа земельних ділянок Новобудови Продам офiс Продаж комерцiйної нерухомостi Продаж виробничої промислової нерухомості Продаж гаражів Оренда гаражів Оренда квартир та кiмнат Оренда будинкiв Оренда квартир подобово Оренда офісних приміщень Оренда комерційної нерухомості Оренда виробничої промислової нерухомості 3D тури об'єктів нерухомості
Замовити зворотній дзвінок