Головна >> Продаж будинкiв >> Об'єкт №22270496

Оголошення не актуальне

Продам полдома в Лелековке. Кропивницкий  (№ 22270496)

Ціна: договірна

Купить полдома в Лелековке. Кропивницкий

Характеристики

Ціна: договірна
Тип: частина будинку
Поверхів: 2
Спалень: 5
Площа будинку: 180 м2
Ділянка: 10 сот
3D Тур по об'єкту:
Додатково: гараж

Адреса: Кіровоградська, Кропивницький, Фортечний (кіровський), Лелекiвка

У Лелековці, в районі Молодіжний, доступний для продажу чудовий половина будинку зі всіма зручностями. Цей теплий та затишний будинок має пластикові вікна, що забезпечують природне освітлення та ефективну ізоляцію.

Перший поверх включає зону вітальні, хол, санвузол та кухню - ідеальне місце для проведення часу з родиною та приготування смачних страв. На другому поверсі є три просторі спальні, простора ванна кімната та окремий туалет - ідеально підходить для ночівлі та комфортного відпочинку.

Цей будинок також оснащений газовим опаленням, що забезпечує ефективне та затишне обігрівання протягом всього року. Великий садовий ділянка площею 10 соток дозволяє вам насолоджуватися свіжим повітрям та вирощувати свої власні овочі та фрукти. Також на подвір'ї є господарські споруди для зберігання інвентарю та інших потреб.

Будинок розташований всього в 300 метрах від зупинки громадського транспорту, що забезпечує зручний доступ до міської інфраструктури. В непосредственной близкости знаходяться супермаркет Файно, послуги Нової Пошти, аптеки та магазини - все, що потрібно для зручного повсякденного життя.

Не втрачайте можливість стати власником цього чудового будинку в одному з найзатишніших районів Лелековки. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про огляд цього прекрасного місця і зробити крок до вашого мрійового життя.


№22270496
Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями.
Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну.
Повний юридичний супровід угоди!!!
Вивіз комунальних служб.
Допомога з документами.
З нами безпечно, надійно,комфортно! Звертайтеся АН Купи Дім

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок